**Betalingsprocedure:**

Nadat u het aangepaste conceptwerk heeft ontvangen en hiermee akkoord bent gegaan, wordt er een factuur verstrekt. Na betaling van de factuur ontvangt u het volledig aangepaste logo.

(zonder watermerk)

U ontvangt exact hetzelfde logo, maar met uw eigen praktijknaam. U behoudt de unieke stijl en kenmerken van het originele ontwerp, aangepast aan uw praktijk voor een persoonlijke en professionele uitstraling.

Meerdere aanpassingen zijn mogelijk, echter tegen betaling. We bieden de flexibiliteit om het logo naar uw wensen aan te passen, met een optionele aanpassingsdienst voor een gepersonaliseerde touch.

Indien de bestelling vóór 17:00 uur wordt geplaatst, ontvang je binnen 24 uur een aangepast werk dat perfect aansluit bij de identiteit van jouw praktijk.

Het wordt aangepaste conceptwerk via WhatsApp en e-mail naar uw gestuurd als een PDF & PNG bestand. Na uw goedkeuring sturen wij de factuur.

Indien u op zoek bent naar een speciaal ontworpen logo, aarzel dan niet om onze website www.gadesigning.com te bezoeken.

Met een kant-en-klaar logo-ontwerp bespaart u niet alleen tijd en geld, maar kunt u ook direct aan de slag met het opbouwen van uw merk. Of u nu alleen een logo, een extra visitekaartje, of zelfs een afspraakkaartje wenst, de keuze is helemaal aan u.
Laat uw bedrijf schitteren met onze aanvullende opties!

**Privacybeleid**

Bij GA'designing hechten we veel waarde aan de bescherming van uw privacy en de veiligheid van uw persoonlijke gegevens. We willen u verzekeren dat alle informatie die u met ons deelt veilig is en vertrouwelijk wordt behandeld.

* **Gegevensverzameling:** We verzamelen alleen de nodige gegevens die essentieel zijn voor het uitvoeren van onze diensten. Deze gegevens worden op een veilige manier bewaard en niet gedeeld met derden zonder uw toestemming.

* **Gegevensgebruik:** De persoonlijke gegevens die we verzamelen, worden uitsluitend gebruikt voor het verlenen van onze services aan u. We zullen uw gegevens niet voor andere doeleinden gebruiken zonder uw voorafgaande toestemming.

* **Gegevensbeveiliging:** We hebben strenge beveiligingsmaatregelen geïmplementeerd om ervoor te zorgen dat uw gegevens beschermd zijn tegen ongeautoriseerde toegang, verlies of diefstal. Uw privacy en veiligheid zijn onze prioriteit.

* **Toegang en aanpassingen:** U heeft het recht om uw persoonlijke gegevens in te zien, corrigeren of verwijderen. Neem contact met ons op als u uw gegevens wilt bijwerken of verwijderen.

Door gebruik te maken van onze diensten, stemt u in met ons privacybeleid en de manier waarop we uw gegevens behandelen. Als u vragen heeft over uw privacy of ons privacybeleid, neem dan gerust contact met ons op.